Emelie Schäfer

De foto’s van Emelie Schäfer (*1977) worden gekenmerkt door een eigen sfeer. Ze legt het brede palet van expressies in de producties van Music Stages indrukwekkend vast. Zo zorgen haar foto’s voor tastbare herinneringen aan onvergetelijke momenten.

Planet AiRich

AiRich (uitgesproken als ‘I-Rich’) is een Nederlandse beeldend kunstenaar gevestigd in Amsterdam, Nederland. AiRich verenigt het verleden en de toekomst om haar afro-futuristische superwezens te creëren. Ze gebruikt portretfotografie als medium om inspirerende verhalen te vertellen, die voornamelijk zijn geïnspireerd door zwarte mythologie en sciencefiction. De personages in haar werk worden meestal geportretteerd door modellen […]

Romy Schäfer

Romy Schäfer (*1992) is en jonge Frans-Nederlandse artiest die leeft en werkt in Lyon. Ze maakt fantasievolle en kleurrijke tekeningen en schilderijen exclusief voor Music Stages. Tijdens haar kunststudie deed ze uitgebreid onderzoek naar Afrikaanse vormen en kleuren. Dit laat duidelijke sporen achter in haar eigen werk.