Goudmijn Zuidoost

Een nieuw professionaliseringstraject voor muzikale talenten van Amsterdam Zuidoost!

Music Stages start een bijzonder talententraject voor jonge musici van 12 tot 19 jaar uit Amsterdam Zuidoost. Jonge instrumentalisten, zangers en componisten krijgen een podium en kunnen zich presenteren voor gerenommeerde musici, vocalisten, componisten – maar uiteraard ook voor hun vrienden en familie. De meest getalenteerde deelnemers worden geselecteerd voor een bijzonder coaching traject: een jaar lang zullen deze talenten door professionals uit de muziekwereld worden begeleid naar de volgende stap in hun muzikale ontwikkeling. Ze maken kennis met de verschillende facetten die bij de professionele muziekwereld horen. 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de muzikale ontwikkeling van toptalenten uit Amsterdam Zuidoost? Steun dan Goudmijn Zuidoost en doneer tijdens de Nationale Collecteweek van Prins Bernard Cultuurfonds.

Doneren kan heel makkelijk: via deze link komt u automatisch op de persoonlijke donatiepagina van Music Stages, project Goudmijn Zuidoost terecht. Ook kleine bedragen zijn zeer welkom!

Meer weten over het project? Mail ons op info@musicstages.nl.